Повідомлення до адміністрації

Прохання всі мої дописи видалити з цього сайту. Я не бачу сенсу змінювати свою поведінку, тож якщо я заважаю і ви стосовано мене влаштовуєте моральний комітет, я не бачу сенсу тут знаходитись. Щиро — вкв

10 коментарів

Ірина Голуб
Не видалять (Я пробувала. Сама, причому...) Детальніше — s-vyshynsky.vkursi.com/1270.html
Окрім того:
«Ротація дописувачів є справою природною: хтось завжди обирає шлях піти з різних причин, так само як інші обирають шлях доєднатись. Це життя як воно є, і у світі віртуальному стосунки між людьми складаються так само, як і у світі дійсному. Шкода, що деякі люди йдуть під тиском обставин або інших людей — але ще більше шкода, коли люди обирають шлях відступу замість шляху боротьби. Ким би хто не був — свої думки та ідеали потрібно захищати, інакше вони будуть відкинуті, проігноровані або спотворені. Щонайменше — не зважати на критику, якщо вона видається недостойною.»
r-zhakhiv.vkursi.com/1233.html#comment5821
Галина Дичковська
Володимире: «Прохання всі мої дописи видалити з цього сайту», — є своєрідною маніпуляцією:
Якщо не так, як я хочу — я зникну.Вам на покарання.Так я «зникну вас».
Маніпуляція, якою в різних формах користуютьться всі (я в тім числі), просто з якогось часу почала БАЧИТИ, що я ЦЕ роблю.
Чи ви насправді хочете зникнути? Чи хочете чогось, чого тут нема? Чого ви хочете? Створіть його.Це буде класно. направду.
Володимир Вакуленко-К.
Я пропонував що хочу. Пояснював причини. Ну і якщо ви вважаєте, що я маніпулюю — на цьому сайті це буде останнім дописом. Всім вдалого дня. Па-па.
Володимир Вакуленко-К.
Не останнім. Кому цікаво де я тусуюсь — гугль вам в поміч. Хочу бачити тих авторів, яких достойно оцінив шедевральними. Я ж попереджував — попса мій ворог. Не перший сайт і блог.
Галина Дичковська
Даремно, Володимире, ображаєтесь. Це не в образу Вам було сказано, а в допомогу. Але Вам допомога не потрібна. Ви сильні, тому можете обійтись без будь-кого.
Ви черговий раз це довели.
Але навіщо?
Ви потрібні. Потрібні і тут. Це не значить, що всі у всьому мають з Вами погоджуватись. Конфлікт є джерелом розвитку. Якщо є бажання його долати.
Хай Вам щастить.
Буду рада, якщо відповісте, але і визнаю за Вами право не відповідати.
Сьогодні Йордан, то
Хай Вода-Орданиця подарує Вам чистоту Життєвості.
Анна Пелех
Гарний піар)))
Без цього офіційного ОФФ, я б і не знала про ваше існування пане Володимире)
Гарячий і темпераментний ви чоловік, ух)
Навіть сподобалося.
Чекаю ваших наступних емоційнонасичених дописів! Творчої наснаги та успіхів!

п.с. Коли я вередую у такий спосіб-«я покидаю вас»-то причини зрозумілі: неоцінена робота, у яку вклали багато старань та часу, недостатність уваги, бажання справедливості.
Я вас розумію, бо сама була у такій ситуації… Відпочинок від причини роздратування дуже допомагає :)
Напевне, якщо у цій темі назбирається багато «Поверніться, ви унікальний і неповторний і без вас нікуди» — то це звісно потішить вашу душу і наверне… і все було б добре…
але незамінних людей не буває… якось воно буде… головне не жаліти про вчинене… а ви вже це трохи робите… ех… інколи люди дуже гарячкують… нерви у торбу і спокійно живіть далі! та творчі люди не можуть без емоцій, стресів :)))
ну то таке…

повторюю, чекаю ваших емоційно насичених дописів тут :)
Ірина Голуб
ми, звісно, можемо чекати і просити Володимира повернутися… питання в тому, чи прочитає він те, що ми тут пишемо. припускаю, що на цьму сайті його нічого не тримає. і, в більшості, не цікавить.
Анна Пелех
Усі старання і робота завжди оцінена-питання в часі і виявленні подяки за неї!
Рано чи пізно прочитає :)
Галина Дичковська
Володимир не перший (і, думаю, не останній, хто ГОЛОСНО йде). Тих, що йдуть тихо, без побажань «видалити мої блоги» ніхто не помічає, бо вони ніби є, ніби присутні, просто не активні, заховалися в пасив.
Володимир іде ДЕМОНСТРАТИВНО. Не так давно точнісінько так ішов Костянтин Левін. k-levin.vkursi.com/profile/. Обидва розумні, обидва конфліктні, обидва не знайшли себе і звинувачують вкурсі в попсі чи примітивізмі.
Як на мене, обидва в такий спосіб підтверджують собі свою унікальність.
Що ще додати?
Просто шкода, що хороші і розумні хлопці так і не навчилися ВЗАЄМОДІЯТИ, так і не зрозуміли, що це насправді потрібно не тільки нам, але і їм.
У кожного своя доля…
Тільки зареєстровані та авторизовані користувачі можуть залишати коментарі.
або Зареєструватися. Увійти за допомогою профілю: Facebook або Вконтакте